12 Temmuz 2014 Cumartesi

Real_Piano_v1.1.1



Android 2.3 ve üzeri gerektiren henüz yeni geliştirilmiş bir piyano çalma uygulamasıdır.

Moon+ Reader Pro v2.5.6



Güçlü kontrollere sahip ve tam fonksiyonlu bir kitap okuyucu arıyorsanız doğru yerdesiniz. Moon+ Reader‘ın desteklediği uzantılar arasında ePub, PDF, mobi, chm, cbr, cbz, umd, fb2, txt, html, rar, zip ve OPDS dosyaları bulunuyor.

Pro versiyonunun sunduğu özellikler: Reklamsız hızlı ve kaliteli arayüz, Hızlı ve kullanışlı PDF desteği, Okuma istatistiklerini tutabilme, Farklı temalar, arka planlar ve yazı tipleri ,Özelleştirilebilir bar fonksiyonu, Bluetooth Kulaklık ile kontrol, Çoklu dokunma desteği, Başlangıçta parola koruması, Ana ekran kitap kısayolları ekleme, Dropbox aracılı ile yedeklemei indirebilme ve seknronizasyon, Gece modu desteği , Online E-Kitap kütüphanesi

Standart Özellikler: Görsel ayarlama seçenekleri (satır, boşluk, yazı tipi, yazı boyutu, kalınlığı, gölgeleme ve kenal boşlukları gibi ayarlar), ‘un üzerinde dahili tema, gündüz gece modu arasında geçiş yapabilme, sayfalama, farklı özelleştirilebilir işlem, gerçek zamanlı kaydırma hızı kontrolü, göz sağlığı için uzun süre okuma seçeneği, kitaplık şeklinde arayüz, yatay ekran desteği, yedekleme.

Başta Türkçe ve İngilizce olmak üzere toplam farklı dil desteği sunan Moon+ Reader Pro tabletlere ve yüksek çözünürlük desteği sunan telefonlarada yoğun görüntü kalitesi sunabiliyor, Kitaplarınızı paylaşın okuyun ve diğer pek çok ofis işinizi kolayca bu güzel kitap uygulaması ile hızlıca halledin.

F-Stop Media Gallery



Yüksek tanımlı (HD) görüntüleme ve hareketli GIF desteği!
F-Stop Media Gallery, Android™ ile çalışan cihazlarınızda (tabletlerle de uyumlu) ÜCRETSİZ olarak sunulan; inanılmaz hızlı bir resim görüntüleyicisi, muhteşem bir fotoğraf düzenleyicisi ve kişisel medya arşivleyicisidir.

Brick_Game_v1_0

İşte retro tarzı tuğla oyun almak bizim olduğunu, bu kez biz konsol kutularında oynamak için kullanılan klasik oldu. Oyun, son kaydedilebilir oynanan çoklu hız seviyesi vardır, vb kurulu rengini, yönünü değiştirebilirsiniz
Oyunun amacı yüksek puan mümkün olduğunca düşen tuğla ile çizgi maç.

Avast AntiVirus Security PRO v3_0_7701



Bilgisayarınız için tehdit oluşturan virüsler, kötü amaçlı yazılımlar ve kimlik hırsızlıkları gibi sorunlar mobil cihazlarınız için de tehdit oluşturur.
AVG AntiVirus PRO for Android™ yalnızca telefonunuzu ve kişisel verilerinizi virüslerden ve zararlı yazılımlardan korumakla kalmaz, aynı zamanda kaybolan veya çalınan mobil cihazınızı bulmanıza yardımcı olur ve akıllı telefonunuzu en yüksek performansla kullanmanıza katkıda bulunur.
Android OS, v2.1 ve sonrasındaki tüm sürümlerde kullanımı ve çalıştırması son derece kolaydır.

Memory Optimizer Cache Pro v1_2_2



Memory Optimizer - Cache Pro Android cihazlarınız için bellek temizleme aracıdır.


-Grafik üzerinde toplam ve kullanılan hafızayı gösterme
-Tek tıklamayla hafızayı temizleyebilirsiniz.
-Görev sonlandırma,
-Önbelleği Temizleme
-Arama geçmişini Temizleme
-Uygulama yöneticisi 
-Beyaz liste
-Dosya Yöneticisi
-RAM bilgilerini gösterme
-Kullanılan ve kalan hafızayı gösterme
-İndirilen uygulamları gösterme
-Uygulamarı sıralama(Tarihe ve isime göre) v.b bir çok özelliği mevcuttur.

KK_Launcher_Prime_v4_8



Android 3.0 ve üzeri gerektirir
Android cihaziniz için kitkat arayuz uygulamasidir. 

KK Launcher Prime özellikleri:
+ Daha Fazla Jest Desteği
+ Daha Fazla Simge Teması Desteği
+ Daha Fazla Okunmamış Bildirim Sayısı
+ Sahte Şeffaf Durum Çubuğu
+ Uygulama Menüsü Klasörü
+ Uygulama Menüsünden A-Z Sıralanan Kenar Çubuğu
+ Ana Ekran ve Uygulama Menüsü Geçiş Efektti
+ Parallax Effekt
+ Alt Panel için 1*1 Widgetler
+ Alt Panel İkonu Jestleri
+ Klasöre çoklu uygulama ekleyebilme

File_Expert_HD_with_Clouds_Pro_v2_2_1b249



File Expert HD, cep telefonu veya tablet dosyalarınızı yönetmek için nihai bir uygulama. Dosya yöneticisi ve explorer, uygulama yöneticisi, Wi-Fi dosya transferi, integrater- bir bulut depolama! 

Uzman cep telefonları, tablet, kişisel bilgisayarlar ve bulut depolama sunucuları üzerindeki dosyalarınızı yönetmek için nihai bir uygulama dosyası. Androidin en popüler dosya yöneticilerinden biri! 
File Expert ve HD dosya arasındaki tek fark ise eski telefonu için tasarlanmış, ve ikincisi tablet için optimize edilmiş olmasıdır.

11 Temmuz 2014 Cuma

Kum batarya ömrünü uzatıyor

Mobil cihaz teknolojilerinde önemli gelişmeler yaşansa da henüz batarya konusunda devrim niteliğinde bir teknolojiye imza atılmış değil ve genelde bir veya iki gün dayanabilen bataryalara güvenmek zorundayız. Ancak Kaliforniya Üniversitesi araştırmacıları önemli bir adım atmak üzere.

Araştırmacılar lityum iyon bataryalardaki anot ucunu kum temelli bir silikondan üreterek kullanım ömrü konusunda standart bataryaların yaklaşık 3 katı daha fazla süre sunmayı başardı. Kumun içerisinde bulunan Quartz bileşimi bu başarının ortaya çıkmasında etkili oldu.

Standart Li-ion bataryalarda anot ucu grafit materyalinden üretiliyor. Ancak grafit materyali elektronik teknolojilerdeki sürekli gelişime yetişmekte yetersiz kaldığı için yerine pek çok alternatif materyal arayışı mevcut. Araştırmacılar standart silikon kullansa da üretimi ve dengelenmesi zor olduğu için büyük başarılar elde edemiyor. 

Araştırmacı Zachary Favors, Dallas'taki bir gezisi esnasında yüksek quartz bileşeni barındıran bir kum türü keşfetmiş. Bu kumu saflaştırma sürecinden geçirerek süngere benzeyen bir silikon haline getirmeyi başarmış. Elde edilen silikon anot üretiminde kullanıldığında pil batarya performansını da çok büyük oranda artırmış. Dengeli ve kolay üretimi sebebiyle de Favors'un işi oldukça kolaylaşmış. 

Li-Ion teknolojilerindeki bu yeni gelişme sayesinde hem mobil cihazlar hem de elektrikli araçlarda üç kata kadar daha fazla kullanım süresi sunan bataryalar kullanmak mümkün olacak. Ancak yeni teknolojinin ne zaman hayata geçeceği konusunda bir bilgi yok.


  

Telefonunuzu Daha Hızlı Şarj Etmeniz Mümkün !

Telefonunuzun şarjı çok az ve şarj etmek için yeterli vaktiniz yok. Bu durum sizi kara kara düşündürmesin, şimdi anlatacağımız bu yöntem ile telefonunuzu en kısa sürede en hızlı şekilde şarj etmeniz mümkün olacak.

Öncelikle telefonu şarja takmadan önce bütün açık uygulamaları kapatıyoruz ve telefonumuzu uçak moduna alıyoruz. Böylece telefonunuzun yaydığı bütün wireless dalgaları kapanacak, GSM iletileri alınamayacak, internete erişiminiz ve GPS kullanımınız kapanacak. Telefonunuzun arka plan uygulamaları artık bataryanızı harcamadığı için telefonunuz hızlı bir şekilde şarj olacak.

Arka plan uygulamalarının telefonunuzda en çok şarj harcayan uygulamalar olduğunu unutmayın. Artık telefonunuzu hızlıca şarj edebilirsiniz.



Subway Surfers v1.26.0 Paris 2 Mod



Android 2.3 ve üzeri sistemler için Kiloo tarfından geliştirilen temple run tarz aksiyon oyunudur.Burada paylaşılan özel modlu olup sınırsız para özelliğine sahiptir.

Yahoo Aviate Launcher v2_0_2



Yahoo Aviate Launcher kullanıcılara Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletleri için çok daha kullanışlı ve yeni bir arayüz sunan bir launcher uygulamasıdır.

Ücretsiz olarak indirip akıllı telefonunuza yükleyebileceğiniz bu uygulama sayesinde Android cihazınızın sık kullandığınız özelliklerine daha hızlı ve rahat erişebilirken uygulamalarınızın ve telefonunuzun özelliklerin daha derli toplu bir hal aldığına şahit olacaksınız.

Yahoo Aviate Launcher Nova, GO ve Apex gibi benzer launcher uygulamalarına kıyasla ilk kullanım aşamasında daha kolay bir geçiş süreci sunuyor. Yahoo Aviate Launcher çoğu düzenlemeyi akıllı yapısıyla otomatik olarak gerçekleştirebiliyor ve kullanıcının launcher ayarlarını yaparken daha az emek harcamasını sağlıyor.

Yahoo Aviate Launcher telefon içerisindeki navigasyon hızınızı 4 farklı ekran oluşturarak artırmakta. Ayrıca uygulama size uygulamaları günün belirli zamanlarında değişecek şekilde sunabiliyor.

DSLR_Controller_BETA_v0_99_5



DSLR Controller was the first and remains the best app to fully control your Canon EOS DSLR from your Android device with a USB cable. No computer or laptop required, no root required, only a compatible mobile device, a compatible camera, and the right USB cable. Compatible camera's and WFT boxes can also be controlled using Wi-Fi (in either Smartphone/Tablet mode or EOS Utility/PC mode).
*** DSLR Controller is NOT compatible with all devices! For a free app you can use to test compatibility, see the "Remote Release" app ( http://market.android.com/details?id=eu.chainfire.remoterelease ) ***
*** PLEASE READ THE ENTIRE DESCRIPTION ***
*** BAD/CHEAP/LONG CABLES WILL CAUSE FREEZES AND ERRORS ***
Supported popular Android devices (USB)
- Nexus: Galaxy, 7, 7 2013, 10
- Samsung: S2 (4.0+), S3, S4 (4.3+)
- Samsung: Note, Note 2, Note 3, Note 8, Note 10.1, Note 10.1 2014
- Samsung: Tab 8.9", Tab 10.1", Tab 2 7", Tab 2 10", Tab 3 7"
- HTC: One X (4.1+), One X+ (4.1)+, One (4.3+)

*Not* supported popular Android devices
- Nexus: 4
- Samsung: Low end devices, Mini series
- HTC: Anything before HTC One X
Some of these can be made to work with some hackery (root, custom kernels - not supported), but don't work out-of-the-box.

Supported Canon EOS models:
- Full support: 1D mk IV, 5D mk II, 5D mk III, 50D, 550D, 6D, 60D, 600D, 650D, 7D, 70D, 700D, 750D, 1100D
- Limited support: 1D mk III, 1Ds mk III, 30D, 40D, 400D, 450D, 1000D
- No support: older models

Let us know which hardware you are using with DSLR Controller!

Superfrog HD v1.0



Masal büyük gelenekleri bizim hikaye yakışıklı bir prens sırayla, prensin gelini olmak kaçırır ve tepeler için kafaları, bir kötü ve kıskanç bir cadı … tarafından sümüksü bir kurbağaya dönüştü görür. Bizim küçük yeşil arkadaşı gizemli bir iksir üzerine olur (vay, ne kadar şanslı olduğunu?).Şişenin üzerine chugging, kurbağa prens inanılmaz güçler ile ihsan edilir.

Minecraft - Pocket Edition v0.9.0



Şuana kadar yapılan en iyi oyunlardan .Belki de bu Minecraft denen 3 boyutlu,herşeyin küp olduğu bir oyuna saatlerimi vermişimdir.Nedeni ise oyuncuya açık bir dünya sunması.”Kafanıza göre takılın.” gibisinden hitap etmesi.Tehlikeli mağaralar,zombiler korkulu rüyanız olacak.Oyunu Android’e güzel entegre edememişlerdi.Ama son sürümde birçok hatayı kaldırmışlar.






Farming Simulator 14 v1.1.8


Pc dende oynadığımız Farming Simulatör serisinin mobil versiyonudur.
Oyunun amacı çiftliğimizde tarla ekiyoruz biçiyoruz topladıgımız hasatı satıyoruz para kazanıyoruz farklı ekipmanlar traktörler vs. alabiliyoruz.
Bu tarz oyunları seviyorsanız bu oyun kesinlikle size göre telefonda böyle bi oyunun olmasıda büyük başarı bence çünkü pc versiyonundan neredeyse hiçbir farkı yok oyunda şuana kadar gördüğüm tek eksik kamera açıları daha farklı kamera açıları eklenseymiş daha güzel olabilirmiş bunun dışında harika bir oyun kesinlikle tavsiye ederim.
Bu arada oyunda multiplayer desteği bulunmakta yani aynı wifi veya bluetooth üzerinden arkadaslarınız ile oynayabilirsiniz biriniz eker iken diğeriniz biçersiniz gibi.

EVA – (Siri for Android)



Kim EVA kullanmalıyım? Eğer uygulamaları açmanız okuyun ve sadece sesinizi kullanarak mesaj ve e-posta, takvim çizelgesi olayları ve gerçekleştirmek çok daha fazla olabilir işlevleri metne cevap telefonunuzun eller-serbest çalışmasını sağlayan bir uygulama arıyorsanız o EVA sizin için doğru .

Sadece sohbet etmek için bir elektronik arkadaş arıyorsanız o zaman Siri klonların biri ile gidin. Eğer hayatınızı kolaylaştıracak yararlı işlevleri vardır gerçek bir sanal asistan istiyorsanız Öte yandan daha sonra Eva bir deneyin lütfen.

edjing Premium - DJ Mix studio



edjing Premium Sürüm 4: HEMEN $5 (ABD Doları) KAZAN!
- Tüm müzik kaynaklarını (yerel müzikler, SoundCloud, Deezer) tek seferde aramak için 'Küresel Arama" özellikli birleştirilmiş müzik kitaplığı
- Hazır Çalma Listesi
- Yepyeni DJ Profil Sayfası 
- Mikslerin için sınırsız bulut depolaması
- Her zaman daha fazla müzik: SoundCloud ve Deezer erişimiyle 50 milyondan fazla parça
Android'de en iyi parça miksleme deneyiminin tadını çıkar!

City Maps 2Go Pro v3.10.2



City Maps 2Go Pro Offline Maps Apk - Including unlimited maps and guide downloads. 100% offline. No data roaming or WiFi required. The most downloaded app of its kind. Ideal for trips abroad and at home.






Angry Birds Star Wars II v1.6.0



Angry Birds'ün popülerliği çıktığı günden bu yana devam ediyor ve mobil kullanıcılar yeni sürümleri oynamayı bırakmıyorlar. Rovio'nun başka oyunları olmasına rağmen hala en çok geliri Angry Birds'den kazanması da oyunun popülerliğini anlamak açısından önemli. Tabii ki oyunun tekdüze olmaması için her versiyonunda farklı geliştirmeler yapılıyor ve bu sefer de Angry Birds Star Wars 2 ile Yıldız Savaşları teması devam ettiriliyor.
Her ne kadar bazı kullanıcılar beğenmeseler de Star Wars teması Angry Birds'e oldukça iyi oturtulmuş durumda ve 2. versiyonda da bu uyum mevcut. Hem aydınlık taraf, hem de karanlık tarafta oynayabildiğimiz oyun, sahip olduğu 30'dan fazla karakter sayesinde herkese hitap ediyor. En sevdiğiniz Star Wars karakterleri ile oynamak artık mümkün.

10 Temmuz 2014 Perşembe

Flopsy Droid



Flying Droids on your Android Wear device.
An experimental game inspired by a certain other Bird-based Game.
Fine tuned to be playable on Android Wear devices. (ie. You need to have an Android Wear device paired with your Smartphone in order to enjoy Flopsy Droid)

Talking_Cat_Vs_Mouse_Deluxe_v1_6

,

Kedi ve fare ile konuşun, oda size komik sesler ile cevap versin.yada dokunun tepki versin.

Bu muhteşem animasyon oyunu oynamak için kedi-fare arasındaki bu destansı savaşta yer alın.

Notification Toggle Premium v3.1


Geçiş Bildirim hızlı WiFi, Bluetooth, Sessiz modu, Ekran döndürme ve Uçuş modu geçiş ve kapalı veya ekran Lümen Parlaklık ayarlamak için izin Android durum çubuğunda bildirimleri oluşturur (ve çok daha fazlası …)


Ayrıca bildirim çubuğuna kendi uygulamaları için kısayol ekleyebilirsiniz!
Ayarlarında, bildirimleri etkin olmalıdır seçebilirsiniz. Tüm simgeler ve renkler kolayca tam özelleştirme için uygulaması ile değiştirilebilir!