28 Haziran 2014 Cumartesi

Vibe - Icon Pack [NEW]


Destekleyen Launcherlar
• Nova Launcher
• Apex Launcher
• Action Launcher
• ADW Launcher
• Next Launcher 3D 
• GO Launcher EX
• Aviate
• KK Launcher
• Smart Launcher
• Holo Launcher
• Atom Launcher
• TSF Shell
• Inspire Launcher
• Solo launcher
• Themer
• Unicon (Icon Themer)
• Desktop Visualizer
• May also with other Launchers and applications.

The Rhythm of Fighters


,
Efsanevi SNK parçaları ile dolu bir oyun!
Herkes zevk için bir çığır açan "" Kavga x Music "" oyunu!
Oyun kontrolleri:
Her yerde oyun ekranda dokunun izin kullanıcı dostu kontroller ile, "Fighters RİTİM" herkes tarafından oynanır ve zevk olabilir!
Sizin karakter Üst seviye!
Daha fazla hasar için karakterinizin yeteneklerini güçlendirmek amacıyla aşamaları oynayan ve takas tutun!

Paper Camera



 Çeşitli Efektler İle Fotoğraf Çekebileceğiniz Çok Güzel Bir Android Uygulamasıdır.

mSecure - Password Manager


İnternet üzerinde sıkça kullandığımız şifre ve özel bilgilerimizi korumak devrin gereksinimlerinden biri haline geldi. Hal böyle olunca mSecure Password Manager tüm kişisel verilerimizi koruyarak güvende kalmasını sağlayan uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Özellikle telefonunuz veya tabletiniz kaybolduğunda yada çalındığında tüm internet sayfalarına erişim sağladığınız şifreleri güvenle koruyan uygulama, aynı zamanda banka hesaplarınızı, kredi kartı bilgilerinizi ve e-posta hesaplarınızın da güvende kalmasını sağlıyor.

Lifeblood Live Wallpaper


Damardaki Kırmızı kan hücrelerinin tam stilize gerçek zamanlı 3D duvar kağıdı 
• detaylı 3D, göz kamaştırıcı ışık efektler

Dracula 4 (Full)


Sanat lavabolar Metropolitan Müzesi için sanat değerli bir koleksiyon taşıyan bir kargo gemisi. Birkaç ay sonra, resimlerinden biri Macaristan'da resurfaces.
MACERA
Müze sanat restoratör Ellen Çapraz boyama doğrulamak için gönderir. O bu misyonu Eflak, Vlad Tepes ünlü prens portre izi, tüm Avrupa genelinde onu alacağını asla tahmin edemezdim.
Genç kadın ciddi bir hastalık ile tutulmuş. Budapeşte İstanbul'a, o resmin izi takip ve ilk vampir olan ve Dracula elinden ücretsiz yaratıklar, yeni bir soy, üreten rüyalar-gizli bir emir "Dragon Shadow" arasında bir çatışma içine daldırır.

27 Haziran 2014 Cuma

Ultimate Guitar Tabs & Chords



Dünyann en büyük gitar tablar ve akorlar koleksiyonunu içeren mobil programdr. çerisinde 600.000 den fazla tab ve 400.000 den fazla ark bulunmaktadr..

Spy vs Spy



Spy vs Spy ilk olarak atari 8 bit video konsolu için yayımlanmıştır. Oyunu çok eskilerden oynayanlar yada görmüş olanlar hemen hatırlayabilir. Oyunun yapısından biraz bahsedelim. İki ayrı oyuncunun oynaması gerekiyor ve ikiye ayrılmış ekranda birbirlerini görebiliyorlar. Görevlere göre birbirlerine tuzaklar kurup yada silahlarla vurmaya çalışabilirler. Karmaşıklık içinde stratejinizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Tekrar söylediğimiz gibi oyunu iki ayrı telefondan wi-fi ile bağlanarak oynayabiliyorsunuz. 

BackCountry Navigator PRO



Android için en çok satan açık navigasyon uygulaması ile bir offroad topo haritalama GPS gibi telefon ya da tablet kullanın! Yürüyüş, avcılık ve daha fazlası için hücre kapsama ötesinde keşfedin.

Gezinirken ABD ve önceden diğer bazı ülkeler için topo haritaları indirmek, böylece hücre kapsama gerekmez.









26 Haziran 2014 Perşembe

DR Web Antivirüs full



Doctor Web tarafından geliştirilen Dr.Web Anti-virus, mobil cihazınızı her türdeki zararlıya karşıya koruyan kapsamlı bir güvenlik uygulamasıdır. Hızlı ve tam tarama seçenekleri bulunan güvenlik uygulaması Android tablet ve telefonunuz için gerçek zamanlı koruma sunar. Benzersiz Origins Tracing teknolojisi sayesinde yeni ve bilinmeyen zararlı yazılımları hemen tespit eder.

Solar System Explorer HD Pro v2.6.9



Güneş Sistemi Explorer güneş sistemi aracılığıyla interaktif bir 3D geziye götürecek. 35′den fazla gezegenler, uyduları, asteroitler ve onları ziyaret etmiş uzay aracı ile donatılarak, galaksinin bizim küçük köşesinde farklı bir tarafını görmek için bir şans olacak!

Oscilab v1.1



Bu benzersiz döngüler yapmanıza olanak sağlar ve basit jestleri ile geliyor yenilikçi bir dalga odaklı sequencer bulunuyor.
App almak ve gitmek kolaydır. Sen saatlerce oynar ama aynı zamanda birkaç dakika içinde herhangi bir müzik tarzı, yüksek kaliteli parçaları üretebilir.

Mobile AntiVirus Security PRO v4.1



Bilgisayarınız için tehdit oluşturan virüsler, kötü amaçlı yazılımlar ve kimlik hırsızlıkları gibi sorunlar mobil cihazlarınız için de tehdit oluşturur.
AVG AntiVirus PRO for Android™ yalnızca telefonunuzu ve kişisel verilerinizi virüslerden ve zararlı yazılımlardan korumakla kalmaz, aynı zamanda kaybolan veya çalınan mobil cihazınızı bulmanıza yardımcı olur ve akıllı telefonunuzu en yüksek performansla kullanmanıza katkıda bulunur.
Android OS, v2.1 ve sonrasındaki tüm sürümlerde kullanımı ve çalıştırması son derece kolaydır.

Minuum Keyboard v2.7



Minuum Keyboard uygulaması Android akıllı telefon ve tabletlerinizdeki yazma alışkanlıklarınızı değiştirebilecek kapasitedeki uygulamalardan bir tanesi. Ekranınızda sadece tek bir satır kaplayan uygulama bu tek boyutlu yapısı sayesinde hız arayanlar için mükemmel bir alternatif haline geliyor.

Bu kadarcık bir alanda nasıl doğru yazım yapabileceklerini merak edenler ise uygulamanın otomatik düzeltebilme kabiliyetinden etkileneceklerdir. Diğer klavye uygulamalarının ekranın yarısını kaplamasından dolayı ortaya çıkarılan uygulama, böylece akıllı telefonların en önemli bölgesi olan ekranın daha verimli olarak kullanılmasını sağlıyor

25 Haziran 2014 Çarşamba

Samurai II Vengeance



Samurai II Vengeance android,bol aksiyon ve maceralı bir samuray oyunudur sınırsız hile ilede eğlenceli
anlar yaşayabilir düşmanları yok ederekte zafer kazanabilirsiniz.

Koi Live Wallpaper



Rengarenk balıklar ve interaktif bir su efektiyle sizi bekleyen Koi Free Live Wallpaper masaüstünü kişiselleştirmek için en iyi seçeneği sunuyor. 3 boyutlu olan canlı duvar kağıdı uygulaması çoklu dokunmkatik desteğiyle interaktif olarak tepki veriyor.

Ekrana çift tıklayarak duvar kağıdınızdaki balıkları besleyebilirsiniz. 

City Maps 2Go Pro v3.10



City Maps 2Go Pro Offline Maps navigasyon, Wifi veya internet gerektirmeyen ücretli satılan harika bir bir
City Maps 2Go Pro navigation yazılımıdır android 2.3 ve üzeri içindir kullanımı basit tablet veya cep telefonlarınza yükleyip
seyahatlarınızda özgürce kaybolmadan dolaşabilirsiniz.

Camera ZOOM FX Premium



Android Marketin en fazla satılan, en beğenilen uygulamalarından birisi olan Camera ZOOM FX en güncel sürümü Viyaza.com’da. Program cihazınızın desteklediği en kaliteli  çekim imkanını sunuyor size. Programla çektiğiniz fotoğrafa kendinizde inanamayacaksınız.
Bunun haricinde instagram öncülüğünde başlayan fotoğraflara efekt verme olayı Camera ZOOM FX ile o kadar profesyonel bir hal aldı ki… Çektiğiniz fotoğrafı dilediğiniz gibi düzenleme imkanı bulabilirsiniz. Tüm dünyada 2Milyona yakın satan bu program telefonlarınızın olmazsa olmazı olacaktır emin olabilirsiniz.

Evolution: Battle for Utopia



Popüler Mail.ru grubunun yazılım firmasının elinden çıkan Evolution: Battle for Utopia, aksiyon ve strateji ögelerini biraraya getirerek oyunculara heyecanlı anlar yaşatmayı amaçlıyor.

Evolution: Battle for Utopia oyunu Utopia adlı bir kolonide geçiyor. Dünya ile iletişimi kopan koloniye inceleme yapmak üzere iniyorsunuz ve bundan sonra gezegeni keşif maceranız başlıyor.

Oyunda kendi üssünüzü kurarak ve güçlendirerek tehlikelerle dolu haritayı keşfetmeniz gerekiyor. Bu kısım kuş bakışı strateji tarzında oynanıyor. Ancak bazı görevlerde ilk şahıs kamerasına geçerek ekibinizle sahaya inmeniz gerekiyor.

Simon the Sorcerer



Simon’u en son PC platformunda gördüğümüzde, takvimin yaprakları 2002 senesini gösteriyordu. Başarılı olmayan bir 3D’ye geçim, zayıf grafikler, aksiyondan uzak boş bir dünya onu tanımlamaya yetecek kelimelerdi. Oysaki yapım ilk kez Dos ve Amiga için çıktığı 1993 başında oldukça sevilmişti. Seri ardından gelen yapımların büyüsü bir süre korunduysa da, benim bilgisayar oyunları için kayıp zaman olarak nitelediğim 3D’ye geçiş evresinde, bocalamaktan kurtulamamıştı. Bu defa ise dibe vurduktan sonra silkinmiş bir Simon çıkıyor karşımıza. Klasik “Point and Click” yordamı kullanılan yapım, eski ile direk olmasa da bağlantılı, göndermelerin de bol olduğu bir oyun. Bu durum, eskiyi bilmek açısından bir gereksinim teşkil etmediği gibi, seriyi oynamamış ya da unutmuş olanlar içinde birer hatırlatma niteliği taşıyor.

Drag Racing 3D



1/4 ve 1/2 mile yazan Dynamic yarışları
- Bu araçların 35 daha: kentsel salonları ile profesyonel spor arabalara
- Iyileştirmeler araçların kombinasyonları çok sayıda
- Yetenek araç boyamak ve herhangi bir renk jantlar için
- Her ırk ve oyun ilerleme Ayrıntılı istatistikler
- Kariyer modu tüm yarışçıların yol gitmek için izin verir - acemiden profesyonel
- Quick Race modunda her bir yarış için eşsiz bir rakibe seçmek için yardımcı olur
- Bakım kayıtları sistem her yarışta daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz
- Oyun tamamen İngilizce ve Rusça dilleri için tercüme edilmiştir
Ayarlarında size böylece cihazınızın performansını artırarak, grafik istenilen düzeyde seçebilirsiniz.

Endomondo PRO



Endomondo egzersizleriniz için oldukca popüler bir uygulama, koşarken harcadığınız kaloriyi, kalp ritminizi, mesafelere ne kadar bir sürede ulaştığınızı, belirlediğiniz rotanızın kaç metre mesafeye sahip olduğunu ne kadar bir zaman diliminde vardığınızı, gün ve gün mesafeyi ne kadar kısa sürede koştuğunuzu kıyaslaması gibi birçok alternatif sunan Endomondo Sports Tracker uygulaması sadece koşu hesaplama ile yetinmiyor aşağıdaki birçok özelliği sunuyor ve diğer spor dallarındada hesaplamalar yapmanızı mümkün kılıyor.

Light Flow - LED&Notifications



Bu uygulamayla telefonunuzun bildirim ışığını, titremesini kontrol edebilirsiniz. Birisi sizi aradığında bildirim ışığı ya da kamera flaşı 1 kez yanıyorsa mesaj geldiğinde 2 kez yanar gibi kendi ayarlarınızı kendiniz yapabilirsiniz. Bu arada uygulama Facebook, Twitter, Gmail gibi 250'den fazla uygulamayı destekliyor.

Notification Toggle Premium



Geçiş Bildirim hızlı WiFi, Bluetooth, Sessiz modu, Ekran döndürme ve Uçuş modu geçiş ve kapalı veya ekran Lümen Parlaklık ayarlamak için izin Android durum çubuğunda bildirimleri oluşturur (ve çok daha fazlası …)


Ayrıca bildirim çubuğuna kendi uygulamaları için kısayol ekleyebilirsiniz!
Ayarlarında, bildirimleri etkin olmalıdır seçebilirsiniz. Tüm simgeler ve renkler kolayca tam özelleştirme için uygulaması ile değiştirilebilir!