5 Temmuz 2014 Cumartesi

Angry Birds Space Premium



Angry Birds Space’in Premium versiyonuyla, oyunun ücretsiz versiyonundaki reklamlarından arınıyorsunuz. Angry Birds Space HD ile de yüksek çözünürlüklü tabletlerinizde daha kaliteli görüntü elde ederek oyunu oynayabiliyorsunuz

3 Temmuz 2014 Perşembe

Build It! Miami Beach Resort FULL



0 yıl  süresince, size ışıltılı otelleri, muhteşem restoran ve şık butiklerin inşa alacak, ama aynı zamanda onarım, teslimat, yeniden ve daha yönetmek gerekir. Eğer büyük bir kaydırılabilir harita üzerinde hayal ve canlı şehir çeşitlilik, sanat, kültür, moda ve gastronomi sunuyor sağlayabilirsiniz şeyi tasarlamak!

KitKat'a geçmediyseniz dikkat edin!

KitKat öncesindeki Android sürümlerinden birini kullanıyorsanız, bu haber canınızı sıkacak!




IBM Security araştırmacılarının Android işletim sisteminde keşfettikleri yeni bir açık büyük endişe yarattı. KitKat öncesindeki Android sürümlerinde, KeyStore fonksiyonunda bulunan açık piyasadaki Android'li cihazların yaklaşık yüzde 90'ını etkiliyor. 

Keystore servisi, uygulamaların geliştiricilerine özel anahtarların tanımlanmasını, böylece geliştiricilerin uygulamalara müdahale edebilmesini sağlıyor. Ancak bu servisteki açık, kötü niyetli kişilerin, uygulamalara kötü amaçlı kodlar enjekte edebileceği anlamına geliyor. Böylece, güvenli olduğunu düşündüğümüz pek çok Android uygulaması, aslında kötü niyetli kişilerin amaçlarına hizmet eder hale gelebiliyor.

Yine de Android işletim sisteminin, şifrelerin açığa çıkması haline kötü amaçlı kodların yerleştirilmesini engelleyen önleyici yedek sistemleri bulunuyor ancak bu sistemlerin geçilebilmesi de mümkün. 

Google, konu hakkında henüz açıklama yapmadı ancak açığın ciddiyeti göz önüne alındığında, yakında bir yamanın yayınlanması bekleniyor.


Kaynak: chip.com.tr

TuneIn Radio



Windows Phone için onaylı TuneIn Radio uygulamasını arayın ya da indirin.

Fruit Ninja



Eğlenceli, vıcık vıcık ve bağımlılık yapan bir Android oyunu olan Fruit Ninja ile birbirinden lezzetli ve bol sulu meyveleri keserek yüksek puanlar toplamanız gerekiyor.

Bir ninja savaşçısı rolünü üstlendiğiniz oyunda elinizi adeta keskin bir kılıç gibi ekranın üzerinde gezdirerek tek hamlede olabildiğince çok meyveyi kesmeye ve yüksek puanlar toplamaya çalışacaksınız.

Farklı oyun modlarıyla oldukça bağımlılık yapan bir oyun olan Fruit Ninja, OpenFeint sistemi ile entegre olarak çalışarak farklı oyun modlarında dünya üzerinde en yüksek puan yapan oyuncuları da görmenizi ve bu oyuncularla rekabet içerisine girmenizi de sağlamaktadır.

Shazam Encore PRO



Shazam, ritmini beğendiğiniz ancak adını çıkaramadığınız şarkıları anında tanıyan bir uygulamadır. Bulduğunuz parçaları anında satın alınanlar listenize ekleyebilir, sosyal ağlarda arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Shazam Encore uygulamasını Android akıllı telefonunuza yükleyerek, dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan müzik eşleştirme uygulamasını reklamsız kullanılabilirsiniz. Müzik bulurken, satın alırken, yeni müzikleri keşfederken ekranın üst kısmında beliren rahatsızlık verici reklamları ortadan kaldırarak reklamsız Shazam keyfini sürebilirsiniz.

PhotoSuite 3 PRO



PhotoSuite geniş kapsamlı yetenekleri olan bir fotoğraf stüdyosu app. Böyle resim gibi katmanları ve maskeleri ile çalışan yanı sıra nesnelerin karmaşık seçimi gibi gelişmiş fotoğraf sanat araçları resim, resim kolajlar ve çizimi resim birleştirerek, eğlenceli efektler düzenleme gibi Photoshop şartları itibaren – PhotoSuite'i size şaşırtıcı görüntüler oluşturmak için olanak sağlar. Arkadaşlarınızın ve ailenizin sosyal ağlar, bulut depolama veya e-posta yoluyla ile paylaş sonuçlar


Deep Sleep Battery Saver Pro



Deep Sleep Battery Saver Pro, bataryanızı değerlendirir ve ekran kapatıldığı zaman cihazı derin bir uyku moduna alır.

Derin uyku modu boyunca Wi-Fi ve 3G kapatılır ve arka plan uygulamaları durdurulur. Bu nedenle, çoğu uygulama; Facebook, Google Servisleri ve benzeri uygulamalar da dâhil olmak üzere, çalışmaz. Bunlar daha sonra e-posta ve Facebook durum senkronizasyonu gibi durumlar sırasında uyanır. Bu uyanma zamanı Deep Sleep frekansı tarafından belirlenir.

Gelişmiş modda, yani Pro modunda; gün/gece ayarları, aktif periyot, ekran zaman aşımı, senkronizasyon stratejisi ve yok sayılan uygulamalar gibi seçenekleri de içeren daha fazla parametre özelleştirilebilir.

Deep Sleep Battery Saver Pro özellikleri:

Beş ön tanımlı profil: Gentle, Balance, Strong, Aggressive, Slumberer. Bunlar; sıklık, süre ve diğer ayarlara göre değişiklik gösterebilir.
Özel profil (Pro): İleri kullanıcılar içindir. Daha çok özelleştirmeye ihtiyaç duyuyorsanız bu profili seçin ve ayarlayın.
Hafta sonu ve Hafta içi günlerinde farklı ayarlamalar mevcuttur.
Sıklık: Cihaz, ayarlanan sıklıklarda derin uyku moduna girer.
Süre: seçilen sürenin sonunda cihaz uyanır.
Kablosuz ayarları ve ağlar: Derin uyku modu açık olduğu sürece kontrol edilir.

SoundHound ∞ PRO



SoundHound, bir yerde ya da mekanda çalan müzik parçası ilginizi çektiğinde ancak şarkının kim tarafından söylendiğini ve adının ne olduğunu bilmediğinizde kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
Uygulamaya komut vermenizin ardından ortamdaki müziği kısa bir süre dinleyerek size albüm, şarkıcı adı ve şarkı adı hakkında bilgiler sunan SoundHound ile tüm şarkıların kime ait olduğunu anında öğrenmek mümkün.

Son derece geniş bir yabancı müzik desteği sunan SoundHound aynı başarıyı Türkçe parçalarda yakalamakta kimi zaman zorlanıyor.

Runtastic PRO



GPS ile egzersizlerinizi eş-zamanlı haritalandırın & egzersiz elişimini izleyin
- Kişisel antrenman günlüğü & veriler
- Haritalandırma: Detaylı canlı & geçmiş haritalandırması (Google Maps)
- Runtastic Earth View: Antrenmanınızı 3D’de izleyin (ücretsiz Google Earth uygulamasını gerektirir)
- Gösterge paneli konfigürasyonu: İstenilen antrenman istatistiklerini gösterir
- CANLI Takip & Tezahürat: Konumunuzu paylaşın, mesaj & tezahürat alın
- Grafikler: Koşu, yürüyüş ya da hafif koşunuzdaki yükselme, tempo, hız & kalp hızı 
- Ses Koçu: Kişisel tercihleriniz doğrultusunda sesli geribildirim
- Interval antrenmanı & koçluk ve dinamik tablolar
- Renkli Bölgeler: Tempo, yükselme, eğim gibi değişkenlerin renkli gösterimi 
- Mesafe, antrenman sayısı süre & kalori için aylık & genel veriler 
- Manuel antrenman girişi: Koşu bandı, spinning & güç antrenmanı
- Entegre müzik çalar ile kardiyo antrenmanlarınızın keyfini çıkartın
- Aktivite-sonrası bilgiler: Mod, yüzey, hidrasyon tavsiyesi
- Runtastic aktivitelerini MyFitnessPal hesabınıza entegre edin
- Egzersiz aktivitelerinizi Facebook, Twitter & email ile paylaşın
- Sony SmartWatch için LiveWare uzantısı

1Tap Cleaner Pro


Tüm önbelleği, arama geçmişini ve arama günlüğünü tek tıkla temizleyin. Varsayılan temizleyici de bunlara dahil!
Uygulamalar için yeriniz tükeniyor mu?
Artık uygulamaların oluşturduğu önbellek/veri dosyalarını temizleyerek daha fazla alana sahip olabilirsiniz!
*** 4,000,000 Üzerinde İndirme! ***
★ Önbellek Temizleyici
★ Geçmiş Temizleyici
★ Arama/Mesaj Günlüğü Temizleyici
★ Varsayılan Temizleyici

Beyond Gravity



Beyond Gravity procedurally Eğer arasındaki gezegenler atlamak gibi birçok manyetikler olabildiğince toplamaya çalışın “platform” oluşturulur. Bu giderek daha zor atlamak daha alır. Yükseltmeleri ve power-ups yükleri ile karakter yükseltme gibi Tho endişelenmenize gerek yok! Sizin uzay gemisi eksik parçalarını toplarken cesur uzay kaşifi kontrol altına almak ve sürece olabildiğince dışarı tutun. Çılgın puan çarpanları kurmak için kaçırmayın.
Özellikler:
- Tüm ekran – Akıllıca oyunda tüm eylemleri tek bir düğme ile kontrol edilir kontrol şeması tasarlanmıştır.
- Prosedürel oluşturulan düzeyleri olmayan tekrarlayan sağlamak ve eğlenceli hiç bitmeyen.
- Bekleyen Birçok golleri ve yükseltmeleri eğlence saatlerce sağlayan kilidi için.
- Eşsiz, eski karikatür tarzı grafik 60fps hızında çalışıyor

Reactable mobile


Sezgisel ve görsel bir şekilde doğaçlama müzik oluşturun. Björk gibi ünlü müzisyenler tarafından kullanılan bu uygulama mobil cihazınıza uluslararası ödüllü interaktif Reactable enstrümanın tam yaratıcı gücü getiriyor.

PicShop - Photo Editor



PicShop - Photo Editor, fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz tonlarca efekt ve filtre içeren bir program. Karmaşık menüler içermediği için kullanımı kolay olan bu program 8MP’e kadar HD görüntüleri desteklemesiyle fotoğrafçılığın tadını çıkarmanızı sağlıyor.

Sosyal ağlara entegre olabilen PicShop, bir tık ile Facebook veya Twitter’dan anında paylaşımlar yapabilirsiniz. Bir çok programın aksine, PicShop pil ömrünü kısaltmıyor.

You Are Your Own Gym



Daha sağlıklı ve zinde bir vücut için geliştirilmiş bir fitness uygulaması.

1 Temmuz 2014 Salı

Wave [Live Wallpaper]



Dalga Android için en iyi canlı duvar kağıtları biridir. 3. sürümünü son ücretsiz güncelleme ile bar daha gündeme gelmiştir. Bu 05/2012 yılında çıktığından beri üçüncü büyük güncelleme.
temel özellikleri şunlardır: 
• düzgün animasyonlar
• Tüm parametreler ayrı ayrı ayarlanabilir → sonsuz olanaklar
• Kendi hazır kaydetmek ve diğer insanlarla paylaşabilirsiniz
• güzel fabrika ayarı hızlı bir şekilde Wave görünüyor değiştirmek için etkinleştirmek
• QR kodları veya köprüler ile ayarlardan basit ithalat
• Düşük pil kullanımı

EveryCircuit [Devre Yaratma]



Bu uygulama ile kendi elektrik devrenizi yaratma ve devrelerin nasıl çalıştığını anlama şansına erişebilirsiniz.
Özellikler:

 Voltaj dalgaları animasyonları 
 Pil animasyonları
 Osiloskop
 Şemaları kaydetme imkanı
 Reklam bulunmaz.

30 Haziran 2014 Pazartesi

SquareHome.Phone Full (Launcher)





Windows Phone tarzı kolay, harika başlatıcısı olan kendi ana ekran yapmak için deneyin!
Siz WP8 stili veya Nokia X başlatıcısı tarzı ya da çok kolay bir Android telefon dekore edebilirsiniz.

Helium Premium - App Sync and Backup


Helium - App Sync and Backup temel işlevi olan uygulama yedekleme kabiliyeti ile Android cihazınızda yüklü olan uygulamaları tespit eder, kullandığı verileri ve uygulamanın kök dosyalarını bir araya toplayarak sonradan geri yüklenebilecek şekilde saklar. Uygulama ile SD kartınıza veya bulut depolama hizmetinize bu uygulamaların yedekleme dosyalarını kopyalayabilirsini ve ihtiyacınız olduğu zaman bu konumlardan uygulamalarınızı geri yükleyebilirsiniz.

Uygulamanın bir diğer kullanışlı yönü diğer Android cihazlarınızla uygulama verilerini eşitleyebilmesidir. Bu şekilde farklı Android cihazlarınızdaki uygulamaların aynı şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Eşitleme esnasında cihazların aynı ağ üzerinde olmasına gerek yoktur. Helium - App Sync and Backup kullanarak yedekleme yapabilmek için Android cihazınızın rootlanmış olmasına gerek yoktur. Root gerektirmeden yedekleme yapabilme uygulamanın çok öne çıkan özelliklerindendir. 

Helium'u kullanmaya başlamak için şu adımları takip etmelisiniz:

Android cihazınıza Helium uygulamasını yükleyin
Helium masaüstü programını bilgisayarınıza kurun ve çalıştırın. Programı bu bağlantıdan indirebilirsiniz: İNDİR

Puzzle Alarm Clock

Uygulama özellikle sabahları uyanmakta zorluk çeken öğrenciler ve çalışanlar için geliştirilmiştir. Uygulama sabahları uyandğınıza emin olmak için farklı bulmacalar sorabiliyor. Elbette bulmaca sayısını kullanıcıların kendileri belirlemektedir. Dilerseniz alarmın kapanması için ard arda çözmeniz gereken 5 bulmaca ayarlayabilirsiniz. Bu bulmacalar arasında matematik soruları, hafıza kartları gibi farklı seçenekler bulunmaktadır.

Pool Break Pro 3D




Pool Break Pool,  çeşitli versiyonları içeren oyunların bir takımdır. Tam ekran 3D grafikler ve muhteşem fizik gerçekçi ve doğrudur. Online bilgisayara karşı ya da diğer Android, iPhone ya da iPad kullanıcıları karşı oynayabilirsiniz, hareket düzgün hızlı tempoludur!

Instantion



İnstantion bir 2D puzzle platformer benzersiz clone oyun.
Kontrolü birden fazla klonlar vardır ve aynı anda çözme bulmacalar bükme. İnstantion birleştirir dungeon tarzı bulmaca tasarım ve yörünge 'sling-shot' ile nişan yerçekimi etkisi gibi unsurlar, ışınlanma ve klon cihazların modifikasyonu. 50 seviyeleri ile ilerleme ile 120'den fazla bulmacalar, blokları iterek, isabet anahtarları bulma tuşları, lazerler ve daha fazlası! Her düzeyde çözmek kadar az klonlar mümkün olan en kısa sürede en iyi notu almak için!

Apparatus



 Cok zekice tasarlanmis, fizik motoru sahane, beyninizi zorlayacak bir oyun.

Tomtom navigasyon FULL




TomTom Android ,Android 2.2 ve üstü Android cihazlar için TomTom Navigasyon.
Dünyada 65 milyon sürücü tarafından kullanılan navigasyon uygulaması, şimdi akıllı telefonunuzda.
Cebinde en doğru navigasyon uygulaması TomTom
IQ Routes ile her zaman güvenilir varış saatleri
En hızlı ulaşım için hızlı seyahat yol seçimi. (Kanıtlanmıştır)
TomTom HD Traffic tarafından güçlendirilmiştir
TomTom hız kameralarınız ve trafik kameralarını gerçek zamanlı sunar.
Zor kavşaklarda ekstra netlik için gelişmiş şeritli rehberlik
Gözünüzü yoldan ayırmamanız için sesli yol tarifi sokak cadde isimlerini söyleme

Modern Combat 4: Zero Hour-TORENT



Modern Combat 4: Zero Hour gelişmiş bir mobil FPS oyunudur.Gameloft'un yaptığı bu oyun çok gelişmiş grafiklere ve etkili bir oynayış deneyimi bulunmaktadır.Ayrıca oyun görevleri ile sizi tamamen sürekleyecek bir oyundur.Oyunun senaryosu aslında iyilik-kötülük arasında diyebiliriz Edwar Page ile oynayarak oyunun diğer yüzünü çok rahat bir biçimde görebilirsiniz.Oyun Antartika'dan Barselona'ya olan tüm ülkeler arasında savaş ile oynanmaktadır.Yaklaşık 20.000 üzerinde silah vardır ve bu silahları düzenleyebilirsiniz.Çevrimiçi ve çevrimdışı oynayarak macerayı istediğiniz gibi arttırabilirsiniz.Oyunda becerilerinize göre ustalık sistemi yer alıyor.Ayrıca çevrimiçi olduğu için dünya sıralaması mevcut birinci olabilmek senin elinde. FPS oyuncuları için mobil olarak tasarlandı.

Simon the Sorcerer


Simon’u en son PC platformunda gördüğümüzde, takvimin yaprakları 2002 senesini gösteriyordu. Başarılı olmayan bir 3D’ye geçim, zayıf grafikler, aksiyondan uzak boş bir dünya onu tanımlamaya yetecek kelimelerdi. Oysaki yapım ilk kez Dos ve Amiga için çıktığı 1993 başında oldukça sevilmişti. Seri ardından gelen yapımların büyüsü bir süre korunduysa da, benim bilgisayar oyunları için kayıp zaman olarak nitelediğim 3D’ye geçiş evresinde, bocalamaktan kurtulamamıştı. Bu defa ise dibe vurduktan sonra silkinmiş bir Simon çıkıyor karşımıza. Klasik “Point and Click” yordamı kullanılan yapım, eski ile direk olmasa da bağlantılı, göndermelerin de bol olduğu bir oyun. Bu durum, eskiyi bilmek açısından bir gereksinim teşkil etmediği gibi, seriyi oynamamış ya da unutmuş olanlar içinde birer hatırlatma niteliği taşıyor.