14 Haziran 2014 Cumartesi

Construction Simulator 2014 (İnşaat oyunu)

Construction Simulator 2014 android oyunu ile tüm inşaa organizasyonlarını yapabilirsiniz. Bu oyunda bir ev inşaası ve inşaatta kullanılan tüm malzemelerin yönetimi, organizasyonu; başarılı grafikler ile telefonunuzun ekranlarında yaşabilirsiniz. Gerçek hayattaki inşaat ortamını parmaklarınızın ardında full olarak tadına bakalirsiniz..

Daha fazla bilgi için TIKLA

2.99 TL değerinde olup androPRO misafirlerine  bedavadır.




LockerPro[mesaj geldiğinde ekran aydınlanır]

LockerPro Lockscreen uygulaması ile gelen bildirimlerinize isterseniz tuş kilidini açmadan da ulaşabilirsiniz. Kilit ekranına koyacağınız kısayollar ile de istediğiniz işleme daha kolay ulaşabilirsiniz. Ekrana koyduğunuz müzik kısayolları önceki ve sonra ki şarkıya atlayabilir ve durdurabilirsiniz isterseniz bu özelliği açıp/kapatabilirsiniz. Widget desteği de mevcut.

Daha fazla bilgi için TIKLA

9.10 TL değerinde olup androPRO misafirlerine  bedavadır.


MOND-Launcher Theme

Telefonunuza yükleyebileceğiniz güzel bir tema. çalıştığı launcher lar şunlar:  pex Launcher, Nova Launcher, GoLauncher Ex, Smart Launcher, Smart Launcher Pro, Go Launcher Ex, Atom Launcher, ADW Launcher Ex, Holo Launcher, Solo Launcher Theme, Theme, Icon, Simple, Icon Pack, GSL Theme, Solo Launcher, GT Launcher, Action Launcher, Action Launcher Pro,
,
Daha fazla bilgi için TIKLA 

2.30 değerinde olup androPRO misafirlerine  bedavadır.


Swiftkey keyboard (Klavye Programı)

SwiftKey Klavye, Android için cihazınızın klaveysini yükselterek yazmanızı daha kolay ve daha hızlı yapan akıllı bir uygulamadır. Bu ödüllü ve ücretsiz uygulama 60'ın üzerinde dilde daha akıllı otomatik düzeltme ve sonraki kelime tahmini sunar. 30'un üzerinde renkli tema, tüm ekran boyutları ve cihazlar için klavye düzenleri, 800'ün üzerinde emoji desteği, emoji tahmini ve çok daha fazlası dahil olmak üzere pek çok özelleştirme özelliğine sahiptir.

MİLYONLARIN GÜVENDİĞİ UYGULAMA
Android üzerindeki en yüksek değerlendirmeye sahip, en çok sevilen klavye şimdi ücretsiz. CNET'in yazdığı gibi "SwiftKey'i ne kadar tavsiye etsek az".
KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ TAHMİNLER
Siz yazdıkça sizden öğrenen ve giderek daha akıllı hale gelen düşünce okuyan kelime tahminleri.
DAHA AKILLI OTOMATİK DÜZELTME
En dağınık yazma biçimi için bile akıllı düzeltmeler
MÜTHİŞ TEMALAR
SwiftKey Store'den ücretsiz ve premium temalarla klavyenizin görünümünü özelleştirin.
KLAVYENİZ İSTEDİĞİNİZ GİBİ
Ayır. Boyutlandır. Yerinden kaldır. Gereksinimlerinizi karşılayan güçlü araçlarla klavyenizle oynayın.
Çok dilde yazma. 60'tan fazla dil arasından seçim yapın ve aynı anda en fazla üç dilde yazın.
CLOUD BAĞLANTILI
Yazma biçiminizi güvenli bir biçimde cloud'la ve tüm cihazlarınızla senkronize edin.
Gmail, Facebook, Twitter, Evernote ve çok daha fazlasından kelime tahminleri kişiselleştirme.
Trend Cümlelerle haberler, spor ve eğlence konuları hakkında kolayca yazın.
Yeni temaları keşfetmek için SwiftKey Store'a gidin.

Daha fazla bilgi için TIKLA

10.90TL değerinde olup androPRO misafirlerine  bedavadır.


OTTTD PRO (Aksiyon Oyunu)

Komut kahramanları, kuleleri inşa tuhaf ve egzotik dünyalar keşfetmek için ve düşmanlara darbe indirmek için seni bekliyor. Güzel bir oyun...

Daha fazla bilgi için  TIKLA

6.17TL değerinde olup AndroidPRO misafirlerine  bedavadır.


Card Wars - Adventure Time PRO (Eğlenceli Kart Oyunu)

En büyük kozunu oyna! İşte Adventure Time CARD WARS! Adventure Time bölümü “Card Wars”tan uyarlanan oyunu oyna! Zafere ulaşmak için yaratıklar çağır ve büyüler yap.
KART SAVAŞI!
Darı Şövalyeleri, Harika Köpek, Ölümsüz Darı Gezgini ve hatta Domuz'un dahil olduğu süper savaşçılar ordusuna hükmederek rakibinin askerlerini yok et! Muhteş saldırılar için büyüler yap ve kuleler yerleştir.
ÖZELLEŞTİRİLMİŞ DESTELER!
Yeni kartlar toplayarak her rakip için desteni özelleştir. Yaratıklarına, büyülerine ve kulelerine seviye atlatarak ya da onları birleştirerek kartlarını daha da güçlendir.
YÜKSEK BAHİSLİ SAVAŞLAR!
Harika Çocuk tacını almak için gerekenlere sahip misin yoksa Ezik Kupası'na mı talim edeceksin? Finn, Jake, BMO, Prenses Ciklet, Marceline, Ateş Prensesi ve diğer karakterlerle oynayarak Ooo Diyarı'nı kasıp kavur!
Karşınızda CARD WARS!
*********************
Bu oyun şu dillerde mevcuttur: English, French, Italian, Spanish (Latin America), Brazilian Portuguese
*********************
Önemli maddeler: 
Bu oyunda yetişkinler için gerçek para kullanarak oyun deneyimini geliştirecek ek oyun-içi nesnelerin kilidini açma veya satın alma seçeneği vardır. Uygulama-içi satın alımları cihaz ayarlarından engelleyebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için TIKLA

8.93TL değerinde olup AndroidPRO misafirlerine bedavadır.


Boom Beach PRO (Strateji Oyunu)

Boom Beach kötü Blackguard karşı destansı savaşı bir savaş strateji oyunudur.Düşman tarafından işgal güzel cennet adalar için seferi kuvvet alın. Her köprübaşı için mücadele ücretsiz esir ada ve keşfedilmemiş adalar keşfetmek.Mücadele adalarda gizli antik güçler koşum bir yarış olur. Eğer BOOM için hazır mısınız?


NEXT LAUNCHER SHELL 3D ★ [[NEW!!]]

Dünyanın en çok kullanılan Launcher’i Next Launcher 3D güncellendi. Sistemi en az yoran, en fonksiyonel ve modern launcher olan uygulama tüm dünyada milyonlarca kez indirilerek kalitesini gözler önüne seriyor.
Playstore üzerinde 16.99$ gibi bir fiyatla satılmasına rağmen, 400Bin üzeri indirilme sayısına ulaşan bu eşsiz ve çok değerli uygulamayı ücretsiz olarak sunuyoruz. Bu kadar profesyonel ve kullanıcı dostu seçenekleri ile öne çıkan uygulama, sistemi hiç kasmaz. Herkes için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Telefonlarınız için olmazsa olmaz olacaktır emin olun. Mutlaka indirin.

Daha fazla bilgi için TIKLA

38TL değerinde olup AndroidPRO üyelerine bedavadır


Sygic v14.0.2 Navigasyon

Sygic: GPS Navigation, mobil cihazda yer alan GPS donanımını kullanarak harita desteği ile gidilecek yeri tarif edebilen bir yön bulma uygulamasıdır.

Türkiye'nin yaklaşık %70'ini haritalandırmış olan geliştiriciler, bu sayede Türk kullanıcılara da hizmet verebiliyor. Sesli olarak komutları ifade edebilen uygulamayı Türkiye'de kullanmak için kurulumun ardından Türkiye harita paketini indirmek gerekiyor. 3 boyutlu olarak haritalandırılmış yolları ekrana taşıyan uygulamanın en önemli özelliklerinden biri de TomTom haritalarını desteklemesidir.

Batarya gücünün zayıf olduğu mobil cihazlarda dikkatli kullanılmasını tavsiye ettiğimiz Sygic: GPS Navigation, alanında en başarılı yön bulma ürünlerinden biri.

Daha fazla bilgi için  TIKLA


13 Haziran 2014 Cuma

General MObile Discovery için farklı orjinal temalar

General Mobile Discovery kullanıcısı olarak içeriğinde verilen temaları pek beğenmediğimi söylemek isterim. Eğer ki tema yüklemek istiyorsak, telefona rom yükleyerek bu işlemi gerçekleştirebiliyosunuz ama ben bunu da önermediğim ve kullanmadığım için sizlerle ne root nede rom işlemi gerektirmeyen temalar paylaşıyorum. Ayrıca temaları hazırlayan arkadaşlara da Teşekkür Ediyorum…